The Relax

— Thai Massage —

U kan bij ons terecht voor traditionele Thaise massages evenals een aantal andere massagetechnieken. Aan u de keuze. Bel ons op 0491 76 10 18 (English) of 0488 72 75 85 of bezoek ons op Rue de Tourinnes 7 in Hamme-Mille. Welkom!

Onze behandelingen

— Gun uzelf een behandeling —

Masseer om spiersymptomen te behandelen, spanningsknopen los te maken en de
bloedsomloop te verbeteren.
Een massage heeft veel voordelen. Alle massages hebben een preventief en curatief doel.


Betaling cash of mobile apps
Traditionele Thaise olie-massage
60 min60 €
90 min80 €

Deze typisch Thaise of Traditionele massage bestaat uit verschillende technieken en zorgt voor zowel fysisch als psychisch welzijn. De uitgeoefende druk ontspant de spieren, vermindert spierpijn en -stijfheid – het stimuleert ook het zenuwstelsel waardoor de energie beter door het lichaam kan stromen.

Deep Tissue Massage
60 min60 €
90 min80 €

Deze massage werkt diep in op het spierweefsel en verlicht zo de spanning in de spieren, pezen en bindweefsel. Door de techniek en het ritme van de massage wordt meer druk uitgeoefend op het spierweefsel. De bewegingen van de massage zijn langzaam maar krachtig.

Aroma olie massage
60 min60 €
90 min80 €

Oliemassage of aromamassage is vooral gericht op ontspanning. De aromatische olie zorgt ervoor dat de handen zachter glijden en gemakkelijker kunnen masseren. Het zenuwstelsel wordt geaktiveerd, de bloedsomloop gestimuleerd. Bovendien worden dode cellen geëlimineerd, de huid voelt glad aan en is gehydrateerd. Het lichaam komt tot rust en is ontspannen, hetgeen ook de slaap bevordert.

Zweedse massage
60 min60 €
90 min80 €

De Zweedse massage bestaat uit zachte, lange kneedbewegingen, afgewisseld met lichte, ritmische, tikkende bewegingen op de bovenste spierlagen. Dit wordt ook gecombineerd met beweging van de gewrichten. Door de spierspanning te verlichten kan Zweedse therapie zowel ontspannend als stimulerend zijn. Kan ook helpen bij een blessure.

Reflexologie (Voetmassage)
45 min45 €
60 min60 €

Een voetmassage stimuleert de bloedsomloop en verbetert het immuunsysteem. Helpt o.a. tegen hoofdpijn en spierkrampen en bij het elimineren van toxines. Deze brengt alle lichaamsfuncties in evenwicht en heeft een positief effect op de geestelijke gezondheid, vermindert stress en zorgt voor diepe ontspanning.

Hot stone massage
90 min90 €

De warmte van de stenen ontspant de spieren, terwijl de druk tijdens de massage de afvalstoffen verwijdert. Het resultaat van deze combinatie werkt nog lang na.

Kruidenstempel massage
90 min90 €

Ontspannende olie massage met warme kruidenstempels. De warmte van de stempels werkt diep in op de onderliggende weefsels en heeft een positieve invloed op de doorbloeding.

Combo Packet Massage
90 min80 €

Deze massage is een goede kennismaking met de Thaise massages, want bestaat uit 30 minuten voetmassage, 30 minuten deep tissue en 30 minuten oliemassage. Je geniet zo van het effect van deze drie verschillende technieken.

Hoofd-, nek- en schoudermassage
45 min45 €

Bij deze massage ligt de nadruk op het hoofd, de nek en de schouders. Deze vermindert de spierspanning en is ontspannend bij vermoeidheid